Palveluehdot

Mökki- sivuston yleiset ehdot:

Liittyessäsi käyttämään mainostilaa, luovut kaikista mahdollisista kanteista Iljonberg-yritystä kohtaan koskien tuotteesi esittämistä, kuvien laatua tai kokoa. Asiakas luopuu myös kanteista Iljonberg-yritystä kohtaan, jos palvelin  ruuhkautumisen, hakkeroinnin, alasajon tai rikkoutumisen vuoksi on kaatunut. Sama koskee voittamattomia esteitä kuten tulipaloa, ukkos- ja myrskyjaksoja ja muita Soneran taholta tulleita yhteyksien katkeamisia. Otamme kuitenkin huomioon kohtuulliset pyynnöt sivun ulkoasun muuttamisesta.

Palvelun sulkeminen tai uudelleen avaaminen

Asiakkaalla on oikeus pyytää palvelun sulkemista kesken laskutusjakson. Laskutusjakson loppuerää ei palauteta. Uudelleen avattaessa palvelua peritään samat maksut kuin uudelta asiakkaalta. Iljonberg-yrityksellä on oikeus sulkea palvelu erääntyneen maksun vuoksi, jos sitä ei suoriteta kahden viikon kuluessa maksumuistutuksen lähettämisestä. Lasku ja laskumuistutus lähetetään sähköpostiin.                                

Asiakkaan suostumus

Asiakas suostuu ottamaan vastaan Iljonberg-yrityksen lähttämää sähköpostia, joka koskee yleistä informaatiota Iljonberg-yrityksen ja asiakkaiden välillä tai muiden asiakkaiden halutessa tuoda omia tuotteitaan muiden asiakkaiden tietoisuuteen. Pyynnöstä sähköpostien lähettäminen lopetetaan. Tämä ei koske laskuja ja laskumuistutuksia.

Yhteystietojen antaminen

Asiakas antaa tarvittavat yhteystiedot ja tarkistaa tietojen oikeellisuuden. Iljonberg-yrityksellä on oikeus luovuttaa asiakastietoja voimassa olevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa. Elllei asiakas erikseen kiellä, tietoja voidaan myös käyttää valtakunnallisissa ja kansainvälisissä numeropalveluissa.

*************************************************

HINNOITTELU:

A) kertamaksulliset tiedot

- uudet ilmoittajat

perustiedot (nimi,osoite,puhelin,email,web)  40 €,

- kaikilta

a) lisärivit (enintään 10), esim. referenssitiedot 20 €

b) yhteystietojen muokkaus 10 €

 
B) vuosikohtainen

 kuva (200 x 200 px ) ja esittelyrivit 15 € / vuosi yrityksen esittelyssä

mainos (fi-,en-,de-,sv-, ru,-etusivut) 600 €, yksin fi-sivulla 300 €

maakuntasivun linkkikuvan käyttö 40 €

C) kuukausikohtainen

mainos:  sivulatauskerta 2 snt - max. 100 €/kk